Egyenes út a felhőbe

Felhő infrastruktúra építés, migráció és optimalizáció

A DevOps ház örömmel áll ügyfelei rendelkezésére új, felhő-alapú megoldások tervezése, bevezetése, üzemeltetése, valamint a meglévő felhő infrastruktúrák optimalizációja terén.

Versenyelőny

A felhő nyújtotta üzleti előnyök

Napjainkra a felhő vált az IT kiszervezésének alapjává. Az adatközpontok, havidíjas szolgáltatások és alkalmazás felhők mind elengedhetetlen komponensei lettek mára a vállalatok életének és folyamatos fejlődésének.
Kompetenciáink

Felhő alapú projektek kivitelezése

Komplex felhő infrastruktúra tervezési és integrációs szolgáltatásokkal állunk rendelkezésedre. Vállaljuk a meglévő, on-premise IT rendszereid felhőbe költöztetését, vagy akár a már felhőben működő rendszereid optimalizálását is.

Software as a Service

SaaS fejlesztői rendszer kialakítása és CI/CD rendszer bevezetése

Infrastructure as a Service

IaaS skálázhatósági és automatizálási projektek kivitelezése

Platform as a Service

PaaS keretrendszer kivitelezése

Alkalmazott technológiák

Támogatott felhő platformok

Támogatott felhő környezetek

Szakmai konzultáció

Örömmel segítünk felhő fejlesztési és migrációs projektekben

A korszerű felhő-alapú fejlesztői környezetnek köszönhetően garantáltan hatékonyabbá tud válni a vállalat. Kérd ingyenes konzultációnkat, melynek során felmérjük a jelenlegi folyamataidat és igényeidet.

Miért éri meg a felhő?

Funkcióorientált

Aki felhő szolgáltatást vesz igénybe, az kizárólag a kért funkciókra fizet elő, mégpedig egy jól tervezhető havi díj ellenében.

Transzparens

A felhőszolgáltató minden tevékenységet naplóz, ezért a megrendelő bármikor részletes jelentéseket tud lekérni.

Költséghatékony

Nincs beszerzési költség, nem kell várni a megrendelt szerverek beérkezésére, telepítésére és konfigurálására.

Extra Biztonság

Legfőképp a pénzügyi szektorban, de más kiemelt kockázatú területeken is extra biztonsági szabályoknak kell megfelelni, például a katasztrófatűrés területén.

Gyártás

Az Ipar 4.0 koncepció a gyártás nagyszabású, átfogó digitalizációját jelenti, amit egyelőre nem minden termelő vállalat engedhet meg magának.

A DevOps koncepció

DevOps - filozófia, folyamatoptimalizálás és együttműködés

A DevOps kiküszöböli a fejlesztők és az üzemeltetők közötti elszigeteltséget, ezáltal hatékonyabb együttműködést hoz létre. A fejlesztési folyamat apró, tervezhető lépésekben zajlik, így a végtermék gyorsan elkészül. Az új funkciók vagy szolgáltatások gyorsan igénybe vehetők, és gyorsan elérhetők a felhasználók számára. Ez lehetőséget nyújt a vállalatnak az üzleti igények azonnali kielégítésére. A piacra lépés ideje (time-to-market) látványosan lerövidül.

Kérdésed van?

Kapcsolat

Ha a Te vállalatod is fejlesztési, üzemeltetési, felhő menedzselési vagy infrastruktúra tervezési nehézségekkel néz szembe, lépj velünk kapcsolatba. Örömmel segítünk.